Bevar sexlysten

Her er knepene som gjør at du ikke bukker under for julestresset. Se hvordan du får en sexy førjulstid.

01.12.06 07:33

(SIDE2): Stress og mas kan virkelig ta knekken på det som er igjen av sexlyst. Se hvordan du kan bevare sexlysten selv om du er midt i en hektisk førjulstid med lite søvn, stress og mas.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjøp frekt undertøy

Det er lov å hjelpe hverandre til å bli mer sexy. Vil du at kjæresten skal kle seg i litt mer sexy undertøy? Vel, så løp og kjøp. Her fins det meste for de fleste. Prøv «Kondomeriet», «Flirt» og «Inne og Ute» for de frekkeste antrekkene, eller Victorias Secret eller H& M for både søtt, sexy og elegant

.

Hent inspirasjon her - Frekke undertøystrender

Klikk på bildet for å forstørre.

Sørg for kjærestens orgasme

Det er jo ikke særlig gøy å ha sex dersom man aldri får orgasme. Sjekk om du er en god elsker her.

Les mer: Er du en god elsker

Les mer: Slik får du orgasme

Klikk på bildet for å forstørre.

Mer energi gir bedre sex

Rosenrot er en urte i gruppen adaptogener og kan passe for personer som ønsker litt ekstra styrke og energi. Rosenrot skal blant annet styrke immunsforsvaret, er gunstig for konsentrasjonen, dempe fysisk og psykisk stress, øke vitalitet og gi fysisk overskudd. Det sies også at Rosenrot kan ha en afrodisierende virkning (øke seksuallysten) hos både menn og kvinner.

Les mer her: Pillene som lover energi

Klikk på bildet for å forstørre.

Slå av mobilen

Stress kan gjøre at du mister sexlysten fullstendig. Slå av mobilen, tapp deg et varmt bad og fyll gjerne badekaret med rosenbladet eller eteriske oljer. Det gir deg en følelse av velbehag og kan gjøre at du føler deg mer sexy. Å føle seg vel med sin egen kropp er viktig når man skal nyte sex.

Les hvordan du kan pleie deg selv hjemme her: Spar tusenvis på egenpleie

Les også: Guiden til maksimal nytelse

Klikk på bildet for å forstørre.

Bruk fantasien - ha sex et annet sted

Ha for eksempel sex i et smug. Se etter gjenstander dere kan gjemme dere bak - som en bil, et søppelspann eller noe lignende. Å ha sex andre steder enn i sengen eller hjemme kan gjøre at det blir mer spennende å ha sex. Hvis dere ikke har tid til å finne så mange andre steder å ha sex, så lek med fantasien istedenfor. Lat som dere er et annet sted, og fortell hverandre om hvor dere fantaserer om å gjøre det.

Les mer her: Fem dristige steder å ha sex

Klikk på bildet for å forstørre.

Ha den sexen du vil

Sex er egentlig ikke veldig vanskelig. Det du har lyst til er det som er riktig for deg, men du kan være med å påvirke sexlivet ditt ved for eksempel å spise riktig. Er det godt for helsen så er det godt for sexen også. Et velbalansert kosthold gir deg et velbalansert sexliv.

Les mer om hvordan du kan få max ut av sexlivet ditt her

LES MER HELSE HER

LES MER SEX OG SAMLIV HER

Følg side2 på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.