*Nettavisen* Nyheter.

Beviste sin uskyld

Johnny Knoxville tok løgndetektortest direkte på lufta for å bevise at han ikke er noe mer enn en venn med Jessica Simpson.

24.08.05 12:15

(SIDE2): Nå ler Jessica Simpson og Johnny Knoxville av ryktene om at de to skal ha blitt mer enn venner under innspillingen av filmen «Dukes of Hazzard».

Bare oppspinn

Knoxville har nemlig avlagt en løgndetektortest som viser at han snakker sant og ryktene som florerte om de to bare var oppspinn.

Det var under en radiointervju hos Howard Stern at Knoxville fikk sjansen til å motbevise ryktene som har gått i amerikansk og britisk media.

- Howard Stern ga meg sjansen til å gjøre det live i hans radioshow, det kunne jeg ikke si nei til og det beviste at jeg snakket sant, sier Johnny Knoxville til Expressen.

Jessica Simpson og Johnny Knoxville har sammen med Seann William Scott hovedrollene i filmen «Dukes of Hazzard».

Nick var med

Jessica Simpson, mest kjent fra MTV-dokusåpen «Newlyweeds» sammen med ektemannen Nick Lachey, er nok også glad ryktene har blitt avkreftet for godt.

- Det var vanskelig så klart, men Nick var med under innspillingen så han visste det ikke var sant, sier Jessica Simpson.

Pene ben

Det er nettopp Jessica Simpson i sine korte hotpants som har høstet mest oppmerksomhet ved lanseringen av «Dukes of Hazzard». Selv om Simpson mener alle jenter ville sett bra ut i den type shorts vet gutta å skryte.

- Når jeg så Jessica i shortsen for første gang så tenkte jeg shit, at jeg ikke har noen minutter for meg selv akkurat nå, forteller Seann William Scott til Expressen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.