RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bevæpnet mann truet til seg bil i Sandefjord

Sandefjord (NTB): En kvinne fra Sandefjord ble tidlig torsdag morgen truet til å gi fra seg bilen sin av en mann som pekte på henne med en pistol. Bevæpnet politi leter nå etter mannen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 6.13.

- Hun hadde satt seg i bilen og startet den for å kjøre til arbeid. Hun så plutselig at det kom en mann bort til bilen. Hun låste bilen, men mannen pekte på henne med en pistol og truet henne ut, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Episoden skjedde ved Jahredammen i Sandefjord og mannen kjørte fra stedet i retning Vesterøya. Han skal ha mørkt hår og hadde på seg en caps og en ryggsekk under ranet. Mannen skal være i 20-årene og rundt 180 centimeter høy. Han skal være etnisk norsk.

- Bilen ble funnet ved Langestrand marina rundt en halvtime etter at kvinnen ble fraranet bilen, og politiet er nå på stedet med flere patruljer og politihunder. Politiet har bevæpnet seg, sier Aronsen.

Bilen er en rød Peugeot 106 med kjennetegn LY 45110. Politiet er interessert i tips fra publikum som kan ha observert bilen idet den ankom marinaen og ble parkert der. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere