RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bhatti mistenkt for alvorlig kriminalitet i Pakistan

(gudmundson.blogspot.no)
Sist oppdatert:

Arfan Bhatti (36) er mistenkt for alvorlig kriminalitet i Pakistan. Det har pakistanske myndigheter opplyst til Norges ambassade i Islamabad, melder VG.

– Utenriksdepartementet er kjent med at det foreligger opplysninger som tilsier at en norsk borger i Pakistan kan være mistenkt for alvorlige handlinger, sier underdirektør Frode Overland Andersen i Utenriksdepartementet til avisen.

Etter det VG får opplyst, er denne personen Arfan Bhatti.

– UD er ikke kjent med hvor Bhatti befinner seg. Vi arbeider aktivt med å få klarhet i dette, blant annet i nær kontakt med pakistanske myndigheter, sier Andersen

Bhatti reiste til Pakistan i fjor høst og har ikke gitt noe livstegn fra seg siden begynnelsen av januar. Han er med i den islamistiske gruppen Profetens Ummah og er straffedømt åtte ganger for blant annet knivstikking og skyting. I 2008 ble han funnet skyldig i medvirkning til skyting mot Det Mosaiske Trossamfunds synagoge i Oslo. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere