*Nettavisen* Nyheter.

Bieber-feber i Oslo

Oslo (NTB-Per-Helge Berg): Politiet måtte holde styr tusenvis av fans som beleiret Royal Christiania Hotel i Oslo for å få et glimt av den canadiske popstjernen Justin Bieber.

29.05.12 22:16

Og 18-åringen innfridde. Utpå kvelden dukket han opp på terrassen utenfor den to etasjes suiten på toppen av hotellet og vinket ned til den elleville mengden som nesten utelukkende besto av tenåringsjenter.

De første meldingene gikk ut på at Bieber hadde tatt inn på Grand Hotel på Karl Johans gate, og politiet måtte derfor først sende flere patruljer dit for å holde orden på horden med unge jenter - og et par gutter - som ventet på tenåringsidolet.

Allerede mandag kveld troppet de ivrigste av hans norske fans opp på Gardermoen for å overnatte. Håpet var å få et glimt av idolet selv om informasjonsavdelingen på flyplassen var raskt ute med å informere om at han ikke ville komme ut gjennom den vanlige utgangen.

Bieber landet på Gardermoen med et rutefly fra British Airways litt før klokka 17 tirsdag. Ifølge Dagbladet har stjernen med seg en dobbeltgjenger som skal avlede oppmerksomheten og kjøre til et annet hotell enn der Bieber selv skal bo. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.