RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bieber-konserten får følger

Oslo (NTB): Dagen etter kaos-konserten ved Operaen i Oslo med det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber har en rekke av de involverte på arrangementssiden gått igjennom hva som gikk galt.

Tusenvis av tenåringsjenter fotfulgte den populære 18-åringen fra han landet på Oslo Lufthavn Gardermoen tirsdag og til han omsider dagen etter sto lys levende på scenelekteren som ble bygd for kongeparets konsert torsdag.

Ifølge politiet i Oslo fikk 49 jenter mindre skader og 14 ble kjørt med ambulanse til legevakta i trengselen som oppsto på operataket der publikum var plassert før gratiskonserten.

- Vi lærte mye av det som hendte i går, og det vil ikke skje en gang til. Vi kommer ikke til å foreta oss noe overfor arrangøren i denne saken fordi det ikke blir en gratiskonsert under slike forhold her en gang til, sier stasjonssjef Kåre Stølen ved Grønland politistasjon til NTB.

Beredskapsetaten i Oslo kommune vil gå grundig gjennom hele arrangementet og innhente opplysninger fra blant annet politiet og arrangøren, plateselskapet Universal Music, som hadde en gjennomgang av Bieber-besøket torsdag. Deretter vil etaten lage en rapport som skal forelegges byrådsleder Stian Berger Røsland (H). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere