*Nettavisen* Nyheter.

Big is back!

Foto: (Splash News)

Men Sarah Jessica Parker er IKKE først ute med den nye hårtrenden.

(SIDE2): Sarah Jessica Parker sjokkerte fansen da hun møtte opp i dette skyhøye håret under Robin Hood Foundation Annual Benefit på Jacob Javitz Center i New York tirsdag. Moteikonet stilte i sommerens sterkeste trend; en knallfarget lilla sid kjole. Men det var hennes skyhøye hår som tok pusten fra de fleste.

Blir kopiert
Stylisten har gjort en krevende jobb med å tupere, spraye og forme håret til det store stilikonet. Side2 tipper at moteløver over hele verden nå vil kopiere Sarah Jessica Parkers skyhøye hår. Stjernen er ofte første ute med nye trender, og andre kaster seg deretter på de samme motebølgene.

Men denne gangen var det faktisk ikke Sarah Jessica Parker som var først ute.

X-Factor dommeren først ute
Det var nemlig Cheryl Cole som først viste seg i den nye hårtrenden, da hun steppet ut foran et gigantisk pressekorps i Los Angeles søndag, og ble presentert som den nye dommeren i britiske X-Factor. Cheryl Cole håper hennes deltakelse som dommer i britiske X-Factor, vil gi henne mer berømmelse også i USA.

Etter en nærmere titt på de to jentenes styling og klesvalg, er det grunn til å tro at de har brukt samme stylist.

Fargesterke antrekk
Både Sarah Jessica Parker og Cheryl Cole var nemlig kledd i plagg fra sommerens sterkeste trend; neonfarger. Sarah hadde valgt en sid kjole i lilla, med matchende øyeskygge.

Cheryl Cole derimot hadde tatt steget enda lenger; med lilla slengbukse, turkis belte og oransje topp. Hun toppet antrekket med røde negler.

Ton ned!
Side2 elsker også den nye trenden med plagg i alle regnbuens sterke farger. Men vi er redd for at mange vil se litt vel overstylet ut i sommer. Unngå gjerne å kle deg i neonfarger fra topp til tå. Det holder lenge med ett plagg i neonfarger eller bare et par neonfarget lepper og negler.

Sarah Jessica Parker klarer den hårfine balansegangen ved å velge kun en knallfarge, og holde seg til nyanser av den. Kun vesken skiller seg litt ut fra resten av antrekket, men den er uansett en pryd for øyet.

Cheryl Cole derimot bare kjører på med forskjellige knallfarger. Side2 mener hun gått kunne roet ned med innslag av hvitt eller beige. Se bildene og bedøm selv!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash News)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.