Big Sister bekreftet i «BioShock 2»

Det amerikanske spillbladet Game Informer publiserer det første bildet av Big Sister.

12.03.09 14:19

Foto: (Gameinformer.com)

(Spill): Rykter har godt om at det kommende «BioShock 2: Sea of Dreams» vil inneholde spillfiguren Big Sister. Figuren erstatter originalens Big Daddy, ikke Little Sister, som noen kan tenkes å tro.

I det første spillet kunne du velge å redde eller «samle» de små søstrene etter å ha ta knekken på beskytteren, Big Daddy. I aprilnummeret av spillbladet Game Informer bekreftes det at rollefiguren Big Sister er virkelig.

«Big Sister venter på deg i Rapture» står det skrevet på forsiden av bladet som prydes av artwork av både store- og lillesøster.

Vi vet foreløpig lite om «Bioshock 2». Spillet ble først avslørt som en bonusvideo for spillere som hadde rundet «Bioshock» på Playstation 3. Ifølge teasernettsiden There's Something in the Sea ser det ut til at spillet er satt syv år etter originalen.

Nettsiden inneholder for øvrig mer en nok informasjon for ryktemakere og konspirasjonsteoretikere til å holde fyr på bålet i flere måneder fremover. Ta en titt.

«BioShock 2» er under utvikling til PC, PS3 og Xbox 360. Les mer om spillet på detaljsiden for «BioShock 2: Sea of Dreams».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag