RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biggs tror på post-Irak-rally

Sist oppdatert:
Meglerhuset Morgan Stanleys høytprofilerte sjefstrateg Barton Biggs tror på et skikkelig aksjerally dersom krigen i Irak går som planlagt
Det melder Briefing.com i ettermiddag.

I en strategirapport sendt ut av meglerhuset Morgan Stanley i ettermiddag norsk tid, skriver Biggs at et aksjerally på 40 til 50 prosent er plausibelt dersom krigen i Irak blir vellykket.

Biggs mener imidlertid at en slik opptur ikke vil være starten på et nytt Bull-marked, men derimot et skikkelig rally mot toppen av et bredt tradingintervall.

I november sa Biggs at han trodde på en fortsatt svekkelse av verdenøkonomien, og at oppturen i form av en "V", vil komme heller senere enn tidligere. Det var blant annet for bullish signaler fra finansmarkedene gjorde at han i slutten av november mente at eventuell fiskale og monetære redningspakker i USA kunne bli utsatt.

Biggs er en av verdens mest anerkjent globale strateger, spesielt kjent for sin optimisme rundt nye markeder, som Stillehavsregionen og Latin-Amerika to siste tiårene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere