RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biip med egen spillsatsning

Vi gleder oss over at den splitter nye nettsiden spill.no er lansert.

(BIIPMAG): Er du spillinteressert så bør du få med deg dette:

Egen spillsatsning
Torsdag 1.oktober lanserte nemlig Biip.no sin helt egen spillnettside Spill.no. Tidligere har Biip samarbeidet med Mediehuset Nettavisen om en felles spillsatsning, kalt Spillmagasinet Spill.no, men nå trer de ut av samarbeidet og satser for fullt på egenhånd.

Daglig leder i Biip.no AS, Erling Løken Andersen, har stor tro på et økende spillmarked og interessen for spill hos det norske folk:

- Tall fra IFPI for 2008 viser at markedet for data- og tv-spill nå er større enn markedet for innspilt musikk. Mens innspilt musikk omsatte for 608 millioner i 2008, omsatte spill for hele 668 millioner kr. Vi i Biip.no AS har enormt tro på spillmarkedet bare vil fortsette å vokse, og derfor er det naturlig at vi nå dedikerer oss til en egen spillsatsning, sier han.

Satser på brukerne
Spill.no kan du lese ferske spillnyheter, brukeranmeldelser og delta i et brukerdrevet spill-community:

- Vi ønsker å trekke veksel på våre erfaringer fra Biip.no rundt sosiale medier og brukergenerert innhold, og lanserer derfor nå en innovativ og brukersentrert spillnettside - hvor medlemmene bestemmer mye av innholdet og hvordan nettsidene skal fungere.

- Håper flere jenter deltar
Det er ingen tvil om at det akkurat nå er flest gutter som har interesse for spill, men det er noe Erling håper vil endre seg:

- Vi håper selvfølgelig at nye Spill.no blir godt mottatt av både medlemmer og annonsører, og satser på å bli en samlende portal for spill i Norge. Målgruppen for nettstedet vil være spillinteresserte mennesker i alderen 15-35 år. Foreløpig er det mest menn vi henvender oss til, men vi ser at spillserier som f.eks. «The Sims» og «World of Warcraft» gjør stadig flere jenter interessert i spill også.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere