*Nettavisen* Nyheter.

Bikinijul for FHM-Ingrid

Ingrid Særvold fra Feriekolonien og FHM bytter ut snø og pinnekjøtt med bikini og Disney under årets jul.

28.09.12 20:30

(SIDE2): Ingrid Særvold (19) er kjent for nordmenn fra TVNorge-serien «Feriekolonien.» Før jul har hun også vært aktuell i bladet FHM. Siden Ingrid befinner seg over dammen i USA tok vi en prat med henne for å få vite forskjellene på norsk og amerikansk jul.

Les også:

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingrid Særvold stiller toppløs i det nyeste nummeret av FHM. Klikk på forstørrelsesglasset for hele bildet. Foto: Erik Faukland (FHM)

Reality-Ingrid kaster klærne
Tidligere realitydeltaker Ingrid Særvold (19) har gått fra 50-tallsstil til nesten ingen klær i det hele tatt.

For tiden er Ingrid Særvold ansatt som servitør i den norske paviljongen i Disney World/Epcot Center, og møter derfor den veldig amerikanske julen hver dag gjennom Disney.

- Jeg storkoser meg her sammen med omtrent 120 andre nordmenn. I vår ble jeg ferdig med videregående og ville ha ett friår før jeg begynte på videre studier.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ingrid Særvold/privat

Valget falt derfor på ett år hos Mikke og Donald:

- Istedenfor å bare være hjemme og jobbe som så mange andre gjør, bestemte jeg meg for å reise. Det er et utrolig godt samhold her og jeg har fått mange minner for livet. Livet her nede minner litt om en lang sydenferie som aldri tar slutt.

Les også:
- Sunny Beach var gøy
Realitystjernen Ingrid Særvold tok årets ferie på Sunny Beach. Og er strålende fornøyd.

Den amerikanske forskjellen
I Norge feires julen den 24.desember, og gjerne på ettermiddagen. Slik er det ikke i USA. Der feires det meste på det vi kaller første juledag, nemlig 25.desember og gjerne fra morgenen av.

- Det er jo det som er den største forskjellen på norsk og amerikansk jul, at den store juledagen er 25.desember og ikke den 24.

Ingen hvit jul
Siden Ingrid befinner seg i Florida spurte vi henne om de største forskjellene på julen hjemme og rundt Disneys parker i USA:

- Når man alltid har vært vant til en «kald, hvit jul» og man befinner seg i «The Sunny State» Florida i desember er det vanskelig å få den gode julefølelsen.

Fremmed juletre
Juletreet er også byttet ut med noe fremmed:

- Palmer pyntet med julelys hjelper heller ikke særlig på julefølelsen. Faktum er at jeg to dager før jul sitter med null komma null julefølelse. Det blir en ganske annerledes jul i år uten pinnekjøtt, snø og juletre.

Jobbe hele julen
Er du en nordmann på ferie som besøker Epcot i julen vil du møte Ingrid:

- I julen jobber jeg. Både julaften, første og andre juledag. Det blir nok en samling blant oss nordmenn, men det er foreløpig ikke planlagt. Jeg vet bare at jeg skal spise grøt sendt fra Norge...

Noe å lære
Vi spurte Ingrid om det var noe å lære fra den amerikanske julen som vi burde adoptere i Norge. Hennes svar var enkelt og greit:

- Jeg vet ikke om jeg synes det er noen amerikanske juletradisjoner vi burde adoptere. Liker den norske julen jeg.

Ingrid er ikke den eneste som feirer julen i bikini, det gjør også Mariah Carey.

Få juletips her:
Slik skal champagne drikkes

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag