*Nettavisen* Nyheter.

Bikkjestemning!

En megler sier til iMarkedet.no at det er bikkjestemning på Oslo Børs i dag, en annen megler mener det er en rolig stemning. Les mer meglernes syn her

19.05.08 00:18

I et forsøk på å få meglerne på Oslo Børs til å beskrive situasjonen på møter vi forskjellig syn på stemningen. Noen mener det er en trykket og nervøs stemning på børsen, mens en annen er mer overrasket over fallet i de oljerelatert aksjene.En aksjemegler sier det er en nervøs stemning på børsen, og det er særlig teknologi aksjene som tynger. Det er knyttet en del spenning til hvordan Statene blir i kveldKjøperne er på banen, men megleren sier til iMarkedet.no at det kan være lurt å vente et par, tre dager.- Frykt og grådighet går hånd i hånd, og selv om frykten som råder akkurat nå, så kommer grådigheten tilbake, sier megleren.Bikkje!

- Bikkje!, er alt en megler rekker å si til iMarkedet.no før han får en ny telefon fra en kunde.Oslo Børs faller tilbake 1,36 prosent, etter at tallene fra de amerikanske it-kjempene IBM, Intel og Yahoo skuffer markedet. Det er særlig de teknologi relaterte aksjene som får juling på Oslo Børs denne dagen.Til iMarkedet.no sier en annen megler at de synes det er rolig stemning og ser ingen klare tegn til panikk.- Det eneste som er overraskende er at de oljerelaterte aksjene faller til tross for at oljeprisen stiger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.