RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil i sjøen etter trafikkulykke

Foto: Anders Horne (Fremover)
Sist oppdatert:
Utforkjøring etter trafikkuhell.

Politiet i Narvik fikk klokken 21.39 tirsdag kveld melding om at en bil skal ha kjørt av E6 og ut i sjøen ved hundre meter nord for Veteranplassen like nord for Narvik sentrum, melder Fremover.

I forkant av utforkjørselen skal det ha vært et trafikkuhell, melder politiets operasjonssentral. Ifølge NTB skal bilen ha kollidert med et vogntog.

Hvor mange som satt i bilen og om disse har kommet seg ut av bilen var klokken 21.50 tirsdag kveld uavklart. Politiet arbeider ut fra at det skal ha vært folk i bilen da den gikk i sjøen.

Det skal være slått full alarm ved UNN Narvik.

Fremovers journalist på stedet, Anders Horne, forteller at det pågår søk i sjøen fra båt. Fra land ser det ut som om det plukkes ting opp av vannet. Hva dette er, er uvisst.

Et ambulansehelikopter landet på stedet like før klokken 21.40, en time etter at meldingen om utforkjøringen ble meldt til politiet.

Følg saken på Fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere