Gå til sidens hovedinnhold

Bil med to personer kjørte i elva

Bilen er hentet opp. To kvinner er sendt til sykehus etter gjenoppliving.

En bil kjørt i elva i Egersund sentrum fredag kveld.

Har du et tips om saken? kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no, eller ring 2100 6010.

Klokken 18.10 er bilen tatt opp av vannet, og gjenoppliving pågår.

- To personer er tatt ut av bilen, og det drives gjenoppliving på stedet nå, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm ved Rogaland politidistrikt til Nettavisen.

Fløyet til sykehus
To kvinner er fløyet til sykehus etter gjenoppliving. De to skadde er en 42 år gammel kvinne og en 15 år gammel jente. Begge skal være hjemmehørende i Egersund.

- De blir flydd med et Sea King redningshelikopter og luftambulanse til Haukeland universitetssykehus i Bergen, sier Løklingholm.

Politiet sa først at det var en kvinne og en mann, men dette er nå korrigert til to kvinner. Tilstanden til kvinnene er foreløpig uavklart.

Det gjøres også fortsatt søk i vannet, for å se om det kan ha vært flere personer i bilen da den kjørte i vannet.

- To biler kolliderte
- Det ser ut til at to biler har kollidert utenfor et kjøpesenter og den ene av bilene har havnet i elven, forteller et øyenvitne til Aftenposten.no.

Store redningsmannskaper
- Vi fikk melding inn her klokken 17.13 om en bil i elva i Egersund sentrum. Det skal være observert at det er flere personer i bilen, sier redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Nettavisen.

- Vi har sendt et Sea King redningshelikopter med dykkere fra Stavanger. I tillegg har vi varslet redningsskøyta Egersund, som også har dykkere, sier Bull.

Brannvesenet og politiet deltar også i søket.

Nettavisen oppdaterer saken.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene