*Nettavisen* Nyheter.

Bil mot buss i Volda - én person døde etter skadene

Ulykken skal ha skjedd på E39 ved Elvegata i Volda.

ULYKKE: Ulykken skal ha skjedd på E39 ved Elvegata i Volda. Foto: Google maps

En person ble sendt til sykehus med alvorlige skader, men livet sto ikke til å redde.

13.11.19 13:33

- Personen i varebilen er bekreftet omkommet på sykehus. Politiet arbeider fortsatt på ulykkesstedet, parallelt pågår det avhør av vitner. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter, klokken 13.09.

- Dette er snakk om en møteulykke. Ingen av passasjerene skal være skadd, sier etterforskningsleder Sunniva Dypvik ved felles straffesaksinntak i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Politiet opplyste like etter klokken 11.00 at tilstanden var alvorlig for en person som satt fastklemt i bilen.

- Person i varebil frigjort og fraktet sykehus. Foreløpig uvisst hvor personen blir fraktet. Trolig svært alvorlig skadd. I bussen var det totalt 5 personer inkludert sjåfør. Bussjåfør smerter i en arm og fraktet sykehus, opplyste politiet.

- Bil mot buss. Skal være en person i personbil som er fastklemt. Store skader på bil. Nødetatene på vei mot stedet, skrev politiet like før klokken 10.30.

Like etter klokken 10.30 skriver politiet at det var tilløp til brann i bilen, og at de er i gang med å få ut personen av bilen.

- Brann og helse er på stedet og har igangsatt frigjøring av person som er fastklemt. Skal være en varebil. Var tilløp til brann i bil, men denne er nå slukket. Kriminalteknikere og statens ulykkesgruppe varslet om hendelsen.

På grunn av ulykken er E39 ved Elvegata sperret for øyeblikket.

- Ulykken skal ha skjedd på E39, Elvegata like ved krysset Sagbakken. Veien er sperret. VTS varslet for å iverksette skiltning for omkjøring, melder politiet på Twitter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag