RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil mot buss på E6 i Stange

Sist oppdatert:
Tre personer alvorlig skadd etter at en bil kjørte inn i en buss på E6 i Stange i Hedmark lørdag.

Ulykken skjedde da en personbil på vei sørover kom over i motsatt kjørefelt, sneiet en møtende bil og deretter frontkolliderte med en buss møtende buss. En hund som satt bak i ulykkesbilen ble slynget gjennom et gitter og traff passasjeren i baksetet, ifølge politiet.

Ulykken skjedde på E6 ved Vikselv i Stange kommune like før klokka 17 lørdag.

- Det var tre personer i den første personbilen som traff bussen, to kvinner og en mann. De er alle brakt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader. Tilstanden for de tre skal være stabil. De som satt i den andre personbilen slapp fra det uten alvorlige skader. Også de som var om bord i bussen, 40 personer, slapp fysisk uskadd fra ulykken, sier operasjonsleder Gøran Tømmerholen til Nettavisen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 16.52. Det var lenge redusert fremkommelighet på stedet etter ulykken.

Ullevål universitetssykehus har lørdag ved 23-tiden disse skaderapportene etter ulykken:

En mann (54) har uavklarte skader i hode, ansikt og bryst, melder sykehuset klokka 21. Han er under intensivbehandling, men tilstanden beskrives som stabil.

En kvinne (21) har alvorlige bruddskader og bukskader. Hun er operert og under intensivbehandling. Tilstanden beskrives som stabil.

Den andre kvinnen som også ble brakt til Ullevål med alvorlige skader er ifølge politiet også 21 år. Også for henne betegnes tilstanden som stabil, ifølge politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere