*Nettavisen* Nyheter.

Bil totalsmadret

Foto: Henrik Færevåg/iBergen.no

En 53 år gammel mann er skadd etter at en bil kjørte i fjellveggen i Eidvågstunnelen tidlig onsdag morgen. Bilen ble totalvrak og lekket bensin. Ulykken skapte lange køer.

15.02.06 08:33

Den skadde er sjåføren av bilen som kjørte i fjellveggen. Da ambulansepersonalet kom til stedet, var han oppegående og ute av bilen, som var totalvrak. Ulykken skjedde i 80-sonen og alle airbagene skal ha blitt utløst. Til tross for at 53-åringen var oppegående, ble han fraktet til Haukeland sykehus for undersøkelser.

En lastebil skal også ha vært involvert, men bare sjåføren av personbilen ble skadd i ulykken. Den skjedde like etter klokken 06.30 onsdag morgen i tunnelens sørgående løp. Trafikken i retning mot Bergen sentrum stoppet helt opp på grunn av ulykken, og køene var lange foran den stengte tunnelen.

- De som står der, må bare vente til tunnelen åpner igjen. De har ingen muligheter for å snu, sa vaktoperatør Lasse Austestad ved Statens vegvesen til iBergen.no onsdag morgen

Bilister på vei mot sentrum ble dirigert om gamleveien via Eidsvågsneset.

Etter at den totalskadde bilen var fjernet og bensinsølet tørket opp, åpnet tunnelen igjen klokken 07.20. Køene var likevel lange og sentgående litt før klokka 08.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.