Gå til sidens hovedinnhold

Bilbrann, promille og vannlekkasje

Les Manglerud-politiets logg for helgen.

MANGLERUD: Også denne helgen har Manglerud-politiet måttet ta seg av en bilbrann. Fredag kveld ble det meldt om at det brant i en bil på parkeringsplassen ved Mortensrud skole. Da nødetatene kom til stedet, brant det godt i en bil, og ilden spredte seg til to andre i nærheten.

– Vi er svært interessert i å høre fra folk som har observert noe ved Mortensrud skole fredag kveld, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Vi fikk meldingen klokken 21.23, så alle observasjoner rundt denne tiden er av interesse.

Dårlig sikret last

MANGLERUD: Fredag litt over kl. 11 ble en bil stoppet av politiet i Rognerudveien. Den hadde dårlig sikret last og var overlastet.
Den 54 år gamle føreren må stå til rette for flere forhold han ble anmeldt for.

Innbrudd i okkupert hus

BEKKELAGET: Fredag ettermiddag kom det melding innbrudd i et hus i Bekkelagsveien. Huset har tidligere blitt brukt av okkupanter, men var nå godt sikret.

Politiet kunne imidlertid registrere at noen hadde tatt seg inn igjen, men disse var borte da politiet var på stedet.

Folk på isen

ULVØYA: Tidlig lørdag morgen ble det meldt at det var folk på isen sør for Ulvøya og at de var i nærheten av råk.
En politipatrulje dro til stedet og fikk kontakt med isfiskere. De var godt utrustet for å være på isen, og kunne fortsette sin virksomhet – men med formaning om å være forsiktig.

For lave ledninger

MUNKELIA: Lørdag ettermiddag kom en lastebil i skade for å kjøre ned ledninger som hang over Munkelia. Ingen skader ut over ledningene som ble ødelagt. Politiet sier at ledningene muligens hang noe lavere enn det de skulle gjøre.

Kjørte i fylla

MANGLERUD: Natt til søndag ble det meldt at en bil hadde slengt borti andre biler i Rugveien på Manglerud. Da politiet kom til stedet, sto nøkler i låsen, men fører var borte. Etter hvert dukket en mann opp. Politiet kjente det luktet alkohol av han, og dermed gikk ferden for 37-åringen til sentralarresten.

Lå i grøftekanten

NORDSTRAND: Litt over klokken 03 natt til søndag ble en ung gutt observert liggende i veikanten nederst i Nordstrandveien ved stasjonen. En politipatrulje kom til området og fikk lokalisert vedkommende ved hjelp av melder. 19-åringen ble kjørt hjem. Det ble funnet litt narkotika på han.

Stakk fra kollisjon

ABILDSØ: Søndag formiddag kom det melding om trafikkulykke med personskader i Enebakkveien ved nr. 237. En personbil og en lastebil hadde kjørt i hverandre. Lastebilen stakk fra stedet i retning Skullerud. To personer ble kjørt til legevakten med smerter i nakke og rygg.
Politiet er svært interessert i vitneobservasjoner fra ulykken som ble meldt søndag kl. 11.12.

Ødelagt vei etter vannlekkasje

BØLER: Søndag formiddag begynte det å renne vann i veibanen mellom Bøler T-bane og kirken. Politiet fikk kontakt med Vann- og avløpsetaten som kunne konstatere at det kom vann fra flere steder. Etter hvert ble det sprekker i veibanen. Deler av Ytre ringvei ble sperret både på grunn av ødelagt veidekke og at det ble glatt.

LES OGSÅ: Siste fra politiets twitter-logg

LES OGSÅ: Siste fra politiets Twitter-logg

LES OGSÅ: Siste fra politiets Twitter-logg

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis