Bildene alle har ventet på...

Foto: (Splash News)

Disse bikinibildene går nå verden rundt.

17.08.09 21:09

(SIDE2): Skandaleartisten Britney Spears ser ut til å ha kommet seg opp på beina igjen - og vel så det. Iført en liten snerten signalrosa bikini viste popprinsessen fram sin nye og meget veldreide kropp på Ritz i Marina Del Rey, California søndag.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Hardtrening
Frøken Spears nyter deilige fridager både med og uten sine to sønner. Det er tydelig at popprinsessen er stolt av sin nye kropp, og det er ingen tvil om at 27-åringen har ligget i hardtrening de siste månedene. Blondinen er ikke spesielt brun, men har trolig brukt sommeren til å trene innendørs både i sitt faste dansestudio og på helsestudio.

Hun har trolig gått ned mange kilo på bare noen måneder.

Sprettrumpe
Side2 legger spesielt merke til Britney veltrente rumpe. Artisten har alltid selv lagt vekt på den flotte baken, og har nå også gjort alt for å få rumpa tilbake i toppform.

På bildet over ser du også at det ikke er mye å si på den...

Singel igjen?
Internasjonale medier spekulerer nå i om Britney Spears er singel igjen. National Enquirer hevder ifølge Femalefirst at Britney Spears (27) skal ha blitt dumpet av manageren Jason Trawick (37). Ifølge nettstedet skal kjæresten ha følt seg presset til å gifte seg med popprinsessen, noe han ikke hadde lyst til.

- Jason fortalte henne at han trenger tid for seg selv. Hun er helt knust, forteller kilden til magasinet.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: (Splash News)

Roligere Britney
Under Teen Choice Awards i forrige uke dukket Britney opp i en ultrakort, men sexy sort kjole. Stjernen viste seg fra en mindre utagerende side enn tidligere, men smilte høflig på den røde løperen og viste seg fra sin beste siden da hun delte ut pris. Artisten er også tilbake til sitt blonde «jeg» med slett hår og fokus på sotete øyne. Det er nettopp slik vi husker hete Britney. Se bildene fra showet her

Se de ferske bikinibildene her

2268

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag