RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bildene som fikk rockejentene til å gråte

Sist oppdatert:
Moa Johanne Meinich fikk sjokk da hun så hvordan hun så ut etter stylingen til oppvarmingsjobben for Iggy Pop i TV 2-programmet «Rockeskolen».

(SIDE2:) Forrige fredag varmet rockespirene opp for Iggy Pop under Månefestivalen i Fredrikstad. Til å hjelpe seg med stylingen hadde de fått Surferosa-stylist Josefin Johansson. Men overgangen var stor fra klassiske vidunderbarn til røffe rockere.

- Jeg fikk helt sjokk. Jeg syntes det var grusomt. Jeg kjente nesten ikke meg selv igjen. Frisørene sa at jeg kom til å se så kul ut, og jeg hadde ikke speil da de farget håret. men da jeg så meg i speilet var det helt grusomt. Jeg gikk med lue hele dagen, for jeg var så flau, forteller Moa Johanne Meinich til Side2.

Se bildene i karusellen under

Det knallrøde håret var ekstra vondt å svelge fordi hun skulle ta klasse bilde uken etter.

- Plutselig kom jeg på at guri - vi skal ta klassebilde. Mandag løp jeg ned til frisøren og fikk ny hårfarge. Nå har jeg helt blondt hår, sier hun og forteller at hun kommer ikke til å beholde den rocka klesstilen.

Stygg fra før av
- Jeg kommer ikke til å gå i de klærne, men etter at stylisten Josefine lærte meg om styling kommer jeg til å prøve ut flere kombinasjoner selv om jeg ikke kommer til å se ut som en rocker. Men kjolen synes jeg ble skikkelig fin. Den er rocka, men likevel typisk meg.

Det var også lite sympati å hente fra «Rockeskolens» lærer og overhode Ronni Le Tekrø.

- Da jeg kom til ham med det håret og sa det var grusomt, sa han at jeg hadde så stygg frisyre fra før så det gikk greit. Bortsett fra det sa han ikke så mye om stylingen.

Når «Rockeskolen» starter opp på TV 2 Zebra 17. september får vi se hvordan de klassiske ungdommene forbereder seg til eksamen - det vil si konserten på Månefestivalen som Iggys oppvarmingsband. Selve konserten gikk kjempebra.

Møtte ikke Iggy
- Det var helt sprøtt. Det var altså så gøy. Da jeg stod der med mikrofonen og bandet bak meg... man forandrer seg og finner en helt annen side av seg selv, forteller Moa, som er vokalist i rockebandet og klassisk fiolinist.

- Fikk dere møte Iggy?

- Nei, dessverre, men jeg så ham på scenen. Jeg vet ikke om jeg lærte noe om synging, men masse om sceneopptreden. Han så ut som en blanding av et dyr og et barn. Han danset rundt og hadde bare på seg bukse og klatret opp på høytalerne. Han oppførte seg som en katt.

«Rockeskolen» ser du på TV 2 Zebra mandager klokken 21.30 fra 17. september

Les mer:Møt en ekte rocker

Les intervju med elevene her: Norges nye rockestjerner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere