RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilder fra «Motorstorm 3»?

Sist oppdatert:
Ny stil for det tredje spillet i serien?

I forkant av spillindustriens viktigste messe, E3, hender det ofte at det lekker ut detaljer om kunngjøringer som vil finne sted på selve messen, eller andre ting som egentlig skulle vært hemmelige litt til.

I dette tilfellet har det dukket opp noen skjermbilder som visstnok skal være fra «Motorstorm 3». Dermed virker det sannsynlig at dette blir et av spillene Sony kommer til å promotere på messen.

Mer fra Gamer.no:

Bildene er fotografier av en skjerm, så kvaliteten er naturlig nok ikke den beste. Men de røper likevel noen interessante detaljer. Handlingen ser ut til å foregå i postapokalyptiske bymiljøer, og et av bildene ser ut til å inneholde et par høybygg som er i ferd med å kollapse rett foran spilleren. Det spares med andre ord ikke på kruttet.

E3 starter 15. juni, og Sony holder sitt messearrangement samme dag. Det samme gjør forøvrig Nintendo, mens Microsoft tjuvstarter litt og har sitt hovedarrangement dagen før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere