Gå til sidens hovedinnhold

Bilder og video fra «Tomb Raider»

Vi har de ferskete detaljene om Lara Crofts nye eventyr. Se video.

Se alle bildene i bunn av artikkelen eller nyt dem i HD her.

(Spillmagasinet): 21. november 2008 er det klart for nok et eventyr med Lara Croft, i «Tomb Raider: Underworld».

Eidos bekreftet slippdatoen under spillmessen E3 2008 og har nå også sluppet nye skjermbilder samt den første utviklerdagboken fra spillet.

HTML EMBED

I slutten av juni avduket kreativ sjef i Crystal Dynamics, Eric Lindstrom, de første detaljene fra spillet i sin offisielle blogg:

«I generasjoner har det blitt fortalt historier om det fryktsomme våpenet til Tor, den norrøne tordenguden. Legenden forteller at Tors hammer hadde krefter til å slå fjell om til daler og kunne gjøre det av med gudene selv. I mer enn tusen år har det eksistert bare som en myte ... inntil nå».

Lara Croft finner spor etter Tors hammer og den norrøne underverden i eldgamle ruiner på bunnen av Middelhavet, derav tittelen «Tomb Raider: Underworld». I utviklerdagboken under forteller Crystal Dynamics at spillerne vil reise jorden rundt i spillet, ned til havets dyp, Thailand, det arktiske hav og den meksikanske jungel.

Crystal Dynamics har også bygget spillmotoren opp fra bunnen av, og hevder det bare er fantasien som setter grenser for hva de kan gjøre med Lara Croft ...

HTML EMBED

Se flere spillvideoer her

«Tomb Raider: Underworld» slippes 21. november til Xbox 360, PC, PS2, PS3, Wii og Nintendo DS.

328

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Kommentarer til denne saken