*Nettavisen* Nyheter.

Bildrapssiktet kvinne: - Så ikke noe i veibanen

Kleppe (NTB-Mette Estep): Kvinnen (42) som kjørte på tolv år gamle Olav Hovda, sier hun ikke så noe i veibanen i Klepp før det var for sent. Hovda døde av skadene han ble påført.

15.01.13 17:21

I avhør mandag valgte den siktede kvinnen å forklare seg om det som skjedde fredag 4. januar, da hun kjørte bilen. Hun har forklart at hun forårsaket ulykken, og at det var et uhell. Ifølge kvinnen var det dårlig sikt på stedet, med skodde og lite lys. Under etterforskningen har det kommet fram at kvinnen er tidligere rusmisbruker, og i sin forklaring til politiet understreker hun at hun ikke var ruspåvirket da hun kjørte på Olav Hovda.

- Hun så rett og slett ikke at det var noe i veibanen før det var for sent. Da ulykken var skjedd, var hun ikke klar over at hun hadde truffet en person på rulleski. Hun trodde det var noe annet, sier kvinnens forsvarer, Inger Marie Sunde, til NTB.

Sunde ønsker ikke å kommentere hvorfor kvinnen kjørte fra stedet eller hvorfor hun ikke meldte seg til politiet etterpå.

Siden 42-åringen ble pågrepet og siktet for en uke siden, har hun nektet straffskyld og sagt hun ikke husker å ha vært i bilen den aktuelle kvelden. I avhør mandag skal politiet ha snakket om bevisene mot henne. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.