Gå til sidens hovedinnhold

- Bilen krasjet i tunnelveggen tre ganger

En 37 år gammel mann er fraktet til Ahus etter kollisjonen inne i Rælingstunnelen. Kaos i trafikken rundt hele Lillestrøm.

Ulykken ble varslet av brannvesenet på twitter klokka 14.56, skriver Romerikes Blad.

- Vitner og spor i tunnelen forteller at bilen har vinglet veldig før den krasjet i tunnelveggen. Bilen krasjet i tunnelveggen tre ganger før den stanset, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Romerike politidistrikt til rb.no.

Ifølge operasjonslederen har vitner fortalt at sjåføren blødde fra hodet. Han skal til alt hell ikke være alvorlig skadet og er fraktet til Ahus for videre behandling.

Mistenker påvirkning
Den 37 år gamle føreren fra Rælingen har ikke gyldig førerkort. Politiet mistenker at føreren kan ha vært påvirket.

- Vi vil be om at det blir tatt en blodprøve av mannen. Vitners beskrivelse av kjøringen og selve ulykken er grunnlaget for mistanken, sier operasjonsledern.

Trafikkaos
Etter ulykken ble tunnelen sperret i retning Lillestrøm. Trafikken som kom fra Oslo ble dirigert om Strømmen og Rælingen.

- Vi er nå midt i ettermiddagsrushen, så ulykken vil helt klart føre til problemer utover ettermiddagen. Det er mye biler i området. Det er bare å be bilistene i området om å smøre seg med tålmodighet, sier operasjonslederen.

Klokka 15.40 meldte politiet at tunnelen er åpnet igjen.

Les flere saker i Romerikes Blad

Få de siste trafikkoppdateringene her:

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));

Kommentarer til denne saken