Biler parkert et par meter fra Justisdepartementet

Oslo (NTB): Flere ansatte i Justisdepartementet føler seg utrygge fordi biler parkerer helt inntil bygningen med de midlertidige lokalene i Nydalen.

Selv om det er satt opp et stopp forbudt-skilt utenfor betongsperringene, parkerer det stadig biler et par meter fra veggen.

- Jeg kan bekrefte at noen har følt seg litt utrygge fordi det er lett å komme inntil bygningen, sier tillitsvalgt for Samfunnsviterne, Trude Valaker, til VG.

Tre ansatte i departementet ble drept i terrorangrepet i regjeringskvartalet sist sommer. Etter 22. juli flyttet staben til et midlertidig lokale i Nydalen. Valget av midlertidige lokaler etter terrorangrepet er også blitt kritisert av 22. juli-kommisjonen.

Kommunikasjonsrådgiver Ragnvald Berggrav sier lokalene på forhånd var godkjent av en rekke instanser, blant annet politiet og PST.

- Det er gjennomført omfattende sikringsarbeider. Enkelte tiltak er ennå ikke fullført, men det er iverksatt kompenserende tiltak, som trafikkregulerende tiltak for allmenn ferdsel, sier Berggrav. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.