RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilfører omkom i kollisjon med buss

Sist oppdatert:
Kongsberg (NTB): En 32-årig mann omkom da bilen hans kolliderte med Haukeliekspressen på E134 mellom Kongsberg og Notodden søndag formiddag. Tre andre ble lettere skadd.

Politiet fikk beskjed om ulykken, som skjedde øst for Meheia, klokken 11.30. Politiet sier det foreløpig tyder på at bilen, som var på vei i retning Kongsberg, kom over i feil kjørefelt.

- Mye tyder på at bilen traff bussen omtrent i fronten, sier Olav Myrvold, operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Bussen veltet over på siden etter kollisjonen. Politiet er usikre på om det skyldtes kraften i kollisjonen, eller om bussjåføren har prøvd å unngå ulykken ved å svinge unna, og dermed havnet utenfor veien slik at bussen veltet.

- Mannen som omkom, var føreren av personbilen. Han satt fastklemt i bilen etter ulykken, og måtte skjæres løs. Ambulansepersonellet foretok førstehjelp på ham, men han ble en liten stund etterpå erklært død på stedet, sier Myrvold.

Den omkomne 32-åringen var fra Grimstad. Det var 55 passasjerer i bussen, som var Haukeliekspressen på vei til Notodden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere