RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biljaget eksens nye kjæreste

Sist oppdatert:
Lindås-kvinnens nye kjæreste ble vettskremt da eksen hennes bråbremset bilen på tvers av veien foran ham.

Nå må eks-kjæresten i fengsel for trusler mot mannen og vold mot den tidligere samboeren.

Ba eksen kaste ut kjæresten
Episoden, som er som tatt ut av en amerikansk actionfilm, fant sted i januar 2005. Mannen var på besøk hos Lindås-kvinnen, noe sønnen hennes likte dårlig. Han ringte sin far og uttrykte misnøye med at mammas nye kjæreste var på besøk. Oppbragt ringte 42-åringen sin eks-samboer og ba henne kaste ut kjæresten. Hvis ikke ville han troppe opp på døren hennes og kaste ham ut selv.

Den nye kjæresten ble redd og forlot huset. Men i mellomtiden bestemte 42-åringen seg for å gjøre alvor av truslene og kjørte til eksens bolig. Da han så den nye kjæresten kjøre bort, fulgte han etter ham.

Vill biljakt
I vill fart fliste 42-åringen forbi mannen og bråstoppet bilen på tvers av veien, slik at kjørebanen var blokkert. Mannen måtte kaste seg på bremsen for ikke å kollidere med 42-åringens bil. Livredd satte han bilen i revers og begynte å rygge. Samtidig kom 42-åringen ut av bilen og begynte å løpe etter mannen.

Etter et kort løp, tok han bilen igjen og mens han løp dundret han hånden i vinduet. «La ungene mine være i fred» skrek han til den skrekkslagne mannen.

Drapstrusler
Mannen oppfattet 42-åringen som svært truende, spesielt siden han hadde drapstruet ham to ganger tidligere på telefonen. Han hadde også truet sin eks-samboer og ved en anledning gikk han til angrep på henne etter en krangel om deres felles barn. Kvinnen ble både dyttet og slått, for deretter å bli tatt kvelertak på av mannen. Til slutt måtte sønnen deres gå imellom og få stanset slagsmålet mellom foreldrene.

Den tidligere voldsdømte 42-åringen nektet straffskyld, men ble ikke trodd. Nordhordland tingrett fant at forholdene var alvolige og av allmennpreventive hensyn måtte det reageres med ubetinget fengsel i 60 dager. I tillegg må han betale eksen en oppreising på 10.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere