RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Men, er det ikke..? Jovisst er det selveste Bill Clinton, tidligere president i USA, som i fornuftige sko går gatelangs i hovedstaden tirsdag ettermiddag.
Men, er det ikke..? Jovisst er det selveste Bill Clinton, tidligere president i USA, som i fornuftige sko går gatelangs i hovedstaden tirsdag ettermiddag. Foto: Per Gunnar Sværen (Nettavisen)

Bill Clinton: Se hvem som ruslet rundt i Oslos gater

Sist oppdatert:
Eks-president Bill Clinton er i Norge.

Tett fulgt av et oppbud sikkerhetsvakter, ruslet den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton rundt i Oslos gater tirsdag.

Kledd i genser, jeans og med røde joggesko, var det en heller avslappet eks-president som igjen tok den norske byen inn. Clinton har vært i Norge flere ganger, og da han besøkte Norge i 1999, var det første gang en sittende president var i Norge.

Et par timer før han ble sett i Grensen, ankom han hovedstaden i kortesje, fulgt av politi på motorsykkel.

Clinton er i Norge for å holde foredrag for de ansatte i Utenriksdepartementet onsdag morgen, der utenriksminister Børge Brende er vert.

Mandag kveld møter Clinton statsminister Erna Solberg i statsministerboligen, der de to skal diskutere global helse, klima og energi, melder NTB.

LES også: Bill Clinton tilbake i Norge – Solberg vil ha møte

Clinton satt som president i to perioder fra 1992, og har i tiden etter vært aktiv med han og kona Hillarys The Clinton Foundation. Stiftelsen jobber blant annet med global helse og klimaendringer.

LES også: - Stordalen ga Clinton mer penger enn alle andre

GJENGANGER: Clinton i Oslo i 2004, da traff han tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere