RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bill Gates kræsjet

Under åpningsshowet på verdens største dingsemesse skulle Microsoft-gründer Bill Gates vise fram ny teknologi. Det endte i fullt datakræsj.

Den pinlige seansen skjedde under åpningsseremonien av verdens største messe for konsumentelektronikk, CES, i Las Vegas, ifølge Digi.no.

Ikke bare én, men to ganger, endte Gates’ demonstrasjon med datakræsj.

Første gang var under forsøket på å vise hvor enkelt det er å overføre bilder trådløst fra Nikons nye kamera til en maskin med Microsofts Media Center – programvare.

Maskinen frøs, og Gates fikk ikke til å overføre bildene. Etter fem minutter med tørrprat fikk Microsoft-gründeren beskjed om at alt virket, og forsøkte på nytt. Det fungerte heller ikke, og Gates gav opp hele prosjektet.

Den andre kræsjen kom under demonstrasjonen av et nytt Xbox-spill, Forza Motor Sport. Hele den digre skjermen i salen gikk i blått, og viste advarselen «out of system memory».

Da fikk Bill Gates i det minste tid til å vise fram bildene han hadde forsøkt å overføre tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere