RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billettinformasjon Oldenborg - Vålerenga

Sist oppdatert:
Slik får du billett til den første NM-runden.

Vålerenga møter Oldenborg i den første NM-runden på Frogner stadion søndag 1. mai kl. 18.00. Det er ikke forhåndssalg til kampen. Billetter blir solgt ved inngangen for kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for barn.

Portene åpner 16.30 og billettsalget starter ca 10 minutter før. Vålerenga-supportere skal inn hovedinngangen og vil stå på murtribunen. Ved denne inngangen vil det bli 2 billettutsalgssteder med bankterminal, men det oppfordres til å betale kontant for å unngå kø.

Miniklanenmedlemmer har inngang sammen med Oldenborg sine supportere på motsatt side, mot Frognerbadet (det går en bilvei inn der fra Kirkeveien (ring 2)).

Det er kun 3900 plasser på stadion, så kom tidlig hvis du vil være sikker på å komme inn. Hvis det blir utsolgt så er dette nesten dobbelt så mange som Lyn hadde i fjor, og en rekord som kommer til å bli stående på deres hjemmebane lenge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere