*Nettavisen* Nyheter.

Billettkontrollør angrepet på trikk i Oslo

Politiet inne i bygget i Suhms gate der mannen hadde forskanset seg.

Politiet inne i bygget i Suhms gate der mannen hadde forskanset seg. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

En mann forskanset seg i en leilighet vest i Oslo sentrum etter at han slo til og skadet en billettkontrollør på en trikk.

09.04.19 07:35

Mannen ble pågrepet rundt midnatt etter at han slo til en billettkontrollør med knokejern og deretter barrikaderte seg i en leilighet i Oslo mandag kveld. Mannen satte seg til motverge under pågripelsen, men verken han eller politifolkene ble skadd, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter

Politiet opplyser til VG at de fikk melding om mannen kl. 19.30. Han havnet i et basketak med billettkontrolløren på trikken etter å ha nektet å betale for seg.

Mannen bet og slo billettkontrolløren med et knokejern før han stakk fra stedet. Han barrikaderte seg deretter i en leilighet i Suhms gate. Gaten utenfor ble sperret for trafikk fordi mannen kastet glass og kniver ut på gaten.

Klokken 22.30 opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at de fremdeles forhandler med mannen, som er kjent av politiet fra før.

– Vi forsøker å prate han ut av leiligheten i første omgang. Vi har forhandlet med mannen i en time, sa operasjonslederen. Først halvannen time senere kunne mannen pågripes.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mannen ble ført bort etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Han satte seg til motverge da politiet pågrep ham. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Klikk på bildet for å forstørre.

ANGREP: En billettkontrollør ble angrepet på en trikk, og politiet rykket ut til Suhms gate i Oslo. Foto: Skjermdump Google maps

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.