RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billettsalget VIF - Liverpool utsettes

Sist oppdatert:

Billettsalget til kampen mellom Vålerenga og Liverpool utsettes med en uke, til mandag 10. mai. Dermed vil lukket forhåndssalg være mandag 10. mai og tirsdag 11. mai. Åpent salg starter onsdag 12. mai.

Premier League avsluttes 9. mai, og Liverpool kan ende på alt mellom 4. og 7. plass. Ender Liverpool på 7. plass må de ut i kvalifiseringsspill til Europacupen, og kampdatoen der kolliderer med kampdatoen for Vålerenga – Liverpool.

- I fotball er det normalt at uforutsette ting dukker opp, og ting kan endre seg i både cup- og seriespill. Dette har vi også tatt med i vurderingen da avtalen med Liverpool ble skrevet, forklarer Sjur Mørk i Vålerenga Fotball til vif-fotball.no.

- Skulle det vise seg at dette kolliderer med vår kamp, er vår førsteprioritet er å finne en ny dato som passer for begge klubber. Det er også en økonomisk betraktning i avtalen som gjør at også Liverpool er motivert for det.

Følg med her på vif-fotball.no, vi gir deg siste oppdateringer så snart ting er fastsatt.

VIF-supporter? Klikk her for billettinfo

Liverpool-supporter? Klikk her for billettinfo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere