RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billig å hyre festkjendiser

Sist oppdatert:
I utlandet tjener kjendiser millioner på å møte opp til fest. Det er langt igjen her hjemme.

(SIDE2:) Det er langt mellom de virkelig store inntektene i kjendisbransjen, i alle fall på listen over de jentene som får tilbud om penger for å komme på fest her til lands.

Blir ikke rik
Ifølge VG torsdag kan norske festkjendiser håve inn mellom 10.000 og 15.000 kroner på å gå på store fester. De fungerer som trekkplaster både for å skaffe omtale i forkant av festene og for å trekke media og pengesterke partymennesker til utestedene.

Men direkte rik av dette blir man ikke i Norge.

En av de store festdronningene Aylar Lie er i fjor ført opp med en inntekt på 192.168 kroner. Mens Linni Meister tjente enda mindre. Bare litt over 30.000 kroner. Det er ikke mange fester du skal ha gått på da.

Modellen Triana Iglesias tjente litt mer. Hun er oppført med en inntekt på 87.000 kroner. Et tilbaketog i skattelistene bakover viser at det ikke er store inntekter å snakke om selv da.

- Fenomenet er ikke så utbredt i Norge ennå, men på full fart inn, sier Aylar til VG.

Millionforretning utenlands
Å ta seg betalt for å møte opp på fester er en stor inntektskilde for berømtheter, som stort sett er kjente for å være berømt i utlandet.

Victoria Silvstedt er en meget kjent kjendisfester. Hun leies inn til evenementer over hele verden og hun vet å ta seg betalt.

Blant annet har hun nærmest fast invitasjon til filmfestivalen i Cannes der Side2 møtte henne i fjor over et glass vin hun insisterte på å betale selv. Da fortalte hun villig at hun ofte blir invitert til å gå på den røde løperen.

Det samme gjør Paris Hilton. Og enkelte ganger er oppdraget ferdig før det hele begynner.

– Det var litt pinlig under dagens filmvisning. Paris Hilton og jeg skulle snike oss ut, og så ble vi plassert helt foran. Vi nærmest krabbet ut av kinoen – forbi alle skuespillerne i «X-Men», sa hun til Side2.

LES HELE INTERVJUET MED VICTORIA SILVSTEDT HER

Når Victoria Silvstedt kommer til Norge på nyåret med sin egen partyturné, skal hun få 80.000 kroner for en kveld. Det er langt mindre enn hun pleier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere