*Nettavisen* Nyheter.

Billig nykommer fra Nokia

Nokia lanserer en enkel og billig 3G-mobil.

Bare en uke før årets største mobilmesse 3GSM går av stabelen, lanserer Nokia en enkel og billig 3G-mobil.

Nokia 3120 classic er ifølge selskapet selv en brukervennlig 3G-telefon for videosamtaler. De aller fleste 3G-telefoner kan brukes til videosamtale, men for sikkerhets skyld kan vi nevne at 3120 har fått et eget kamera foran på telefonen som er spesielt tiltenkt nettopp dette bruksområdet.

Klassisk
Som navnet antyder har vi med en ganske klassisk Nokia-mobil å gjøre. Telefonen har det velkjente brukergrensesnittet Series 40, og er med andre ord ingen avansert mobiltelefon.

Allikevel har den et kamera med blits som tar bilder i 2 megapikslers oppløsning, samt et eget kamera for videotelefoni. Skjermen er 2 tommer stor, og tastene er store nok til at de aller fleste bør kunne klare å tyde dem selv uten lesebriller.

Funksjonsrik
Nokia 3120 classic har både støtte for edge og 3G-teknologi. Dermed er du sikret ganske raske surfehastigheter uansett hvor i landet du befinner deg. Du kan også bruke telefonen til musikknedlasting og e-post dersom du ønsker det.

Telefonen har en musikkspiller, og støtte for minnekort med opptil 4 gigabyte lagringsplass.

Nokia 3120 classig kommer i en rekke forskjellige farger, og prisen prisen på telefonen vil trolig bli rundt 1500 kroner uten abonnement. Telefonen er forventet å komme i butikk i løpet av andre kvartal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag