*Nettavisen* Nyheter.

Billig og trendy i Las Palmas

Du trenger ikke handle dyre designerklær for å være trendy. Her er en liten shopping-guide til handlegaten i Las Palmas.

(SIDE2): Du kjenner deg helt sikkert igjen - alt ser fint ut på en sommerbrun feriekropp, og du er sikker på at du vil bruke de knallfargete pumpsene når du kommer hjem til Norge. Hm.... Slik er det vel ikke alltid.

Ofte er du mer vågal på shoppingturen enn når du kommer hjem.

Skiller deg ut
Er du riktig heldig vil du likevel finne noen billige skatter som ingen andre har her hjemme - og som du helt sikkert vil få stor glede av i månedene fremover.

Det deilige med å handle i utlandet, er at du kan skille deg litt ut fra jentene eller guttene som handler på kjedebutikkene her hjemme.

Pengene vil trolig også rekke til flere moteplagg enn her hjemme.

Til utlandet for å shoppe
Zara, Mango, Berscha og Pimky er blant de mest populære og billige kjedebutikkene i Spania.

Mange nordmenn reiser flere ganger i året nedover til fastlandet eller øyene, for å gjøre sine sommer- eller vinterinnkjøp.

I tillegg kan en slik shoppingferie kombineres med sol og bad.

Zara til Norge
Til mange moteinteressertes fortvilelse åpner Zara også her i Norge om bare noen måneder. Da er du kanskje ikke lenger den eneste med gatas kuleste jakke.

Benytt deg gjerne av utenlandshopping så lenge klærne ikke finnes i butikkene her hjemme. Bland dyrt og billig, og gammelt og nytt - det er det som gir nettopp deg en helt egen og spesiell stil.

Personlig klesstil
Det er ikke kult å ha samme jakke som venninna di lenger. Nå gjelder det å ha sin egen personlige klesstil.

Bli inspirert av bildene fra Las Palmas - og husk at shoppping i utlandet kan gi deg mange nye skatter til garderoben din.

Det er kanskje nettopp de plaggene som skiller deg ut fra resten av vennegjengen.

Les flere Side2-saker her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.