RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billige biler til kule jenter

I Oslo har det vært en hit, nå skal kule jenter i Bergen også få muligheten til å leie bil til 27 kroner dagen. Mot at den er dekket med reklame.

Til knappe 30 kroner dagen kan kule jenter få leie en liten hendig bil. Betingelsene er enkle; du skal være jente, kul og ikke minst skal du være glad i å vaske bil, for den er dekket med reklame som skal være synlig hele tiden.

- Vi er ute etter selgere, eiendomsmeglere, kort sagt aktive og utadvendte mennesker som vil få redusert bilkostnadene, sier Torgeir Wemmestad-Haaland. Han representerer den Oslo-baserte firmaet Moveboard Media som står bak tilbudet.

Wemmestad-Haaland skal i begynnelsen av mars sette ut 20 reklamebiler i Bergen. Selskapet har per i dag 50 biler kjørende rundt i Oslos gater. Wemmestad-Haaland opplyser overfor iBergen.no at mens det i Oslo er 1.500 på ventelister, er det kun 50 som har meldt sin interesse for bilene i Bergen.

- Vi regner med at vi får flere henvendelser nå, sier Wemmestad-Haaland.

Årsaken til at selskapet ønsker jenter fremfor gutter bak rattet er såre enkel; jentene er flinkere til å holde bilene renere, samtidig som at de også kjører penere.

Bilene er av typen Smart For-Four og vil koste omtrentlig 9000 kroner i året å leie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere