*Nettavisen* Nyheter.

Billige biler til kule jenter

I Oslo har det vært en hit, nå skal kule jenter i Bergen også få muligheten til å leie bil til 27 kroner dagen. Mot at den er dekket med reklame.

Til knappe 30 kroner dagen kan kule jenter få leie en liten hendig bil. Betingelsene er enkle; du skal være jente, kul og ikke minst skal du være glad i å vaske bil, for den er dekket med reklame som skal være synlig hele tiden.

- Vi er ute etter selgere, eiendomsmeglere, kort sagt aktive og utadvendte mennesker som vil få redusert bilkostnadene, sier Torgeir Wemmestad-Haaland. Han representerer den Oslo-baserte firmaet Moveboard Media som står bak tilbudet.

Wemmestad-Haaland skal i begynnelsen av mars sette ut 20 reklamebiler i Bergen. Selskapet har per i dag 50 biler kjørende rundt i Oslos gater. Wemmestad-Haaland opplyser overfor iBergen.no at mens det i Oslo er 1.500 på ventelister, er det kun 50 som har meldt sin interesse for bilene i Bergen.

- Vi regner med at vi får flere henvendelser nå, sier Wemmestad-Haaland.

Årsaken til at selskapet ønsker jenter fremfor gutter bak rattet er såre enkel; jentene er flinkere til å holde bilene renere, samtidig som at de også kjører penere.

Bilene er av typen Smart For-Four og vil koste omtrentlig 9000 kroner i året å leie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.