RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billige Exense med ny avtale

Sist oppdatert:
Et av børsens billigste selskaper, IT-konsulentselskapet Exense, melder om en ny avtale
Exense prises til fattige 62 millioner kroner på Oslo Børs. Tidligere har selskapet meldt om nye avtaler i år for 14 millioner kroner. Nå har selskapet inngått en ny avtale, men oppgir ikke verdien på avtalen.

Helse Nord RHF har inngått kontrakt med Exense om leveranse av standardprogramvaren ClockWork Logistics.

Dette gir helseregionen en totalløsning for behandling av innkjøp-, lager og forsyningsprosessen. Systemet skal blant annet integreres med økonomisystemet i Helse Nord RHF, heter det i meldingen fra Exense.

- Exense bekrefter dermed sin posisjon innenfor leveranser til Helsesektoren med denne prestisjetunge kontrakten, som er den første av sitt slag i Norge, heter det i meldingen.

Det er i dag gjort avtale om implementeringsforprosjekt mellom partene. Parallelt vil det gjennomføres endelige kontraktsforhandlinger for totalleveransen. Helse Nord ønsker også å gjøre en vurdering av kontraktens opsjoner vedrørende drift og programvare for elektronisk fakturahåndtering, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere