RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigere bensin

Oljeselskapene setter i dag prisen ytterligere ned på bensin. Men prisdifferansen mellom de forskjellige bensinstasjonene vedvarer.

I går satt bensinselskapene ned prisen på bensin med rundt 50 øre literen. Prisnedgangen fortsetter i dag, skriver dn.no. Norske Shell vil i dag kutte den veiledende prisen på bensin med ytterligere 26 øre.

Åpner flere lager
Den videre prisnedsettelsen begrunnes med Shell IEAs avgjørelse om å hente ut mer raffinert olje fra lagrene for å møte etterspørselsoverskuddet i kjølvannet av orkanen Katarina.

- Vi har derfor sett to reduksjoner i våre kostpriser på bensin det siste døgnet, sier informasjonssjef Jakob Olsbø i Norske Shell.

Store forskjeller i pris
Ifølge Bergensavisen er det også store forskjeller i bensinpriser på stasjonene i bergensområdet. Billigst i BAs lyntest var Uno X på Os og i andre enden av skalaen var Statoilstasjonen ved NHH. Forskjellen i literprisen på blyfri 95 oktan var 2 kroner og 39 øre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere