Gå til sidens hovedinnhold

Billigere briller

Det koster å se dårlig, men nå skal det bli rimeligere å handle seg briller, blant annet hos Frode Harwiss på Manglerud som nylig har sluttet seg til optikerkjeden Specsavers.

Frode Harwiss har etter 20 år hos Interoptik byttet kjede til Specsavers. Han har hatt butikk på Manglerud senter siden 1993 og er dermed et kjent ansikt på sentret.
- Jeg byttet kjede fordi det var den eneste måten å kunne tilby kundene rimeligere og like gode produkter, sier Harwiss.

Ikke konkurranse

Akkurat når Nordstrands Blad besøker butikken, er det andre dagen som ny kjede, og kunden Ingunn Werner som får prøve noen briller.
- Det norske markedet for briller og kontaktlinser er et av få områder som ennå ikke har vært utsatt for reell priskonkurranse, sier Frode Harwiss.
Så langt har kjedebyttet blir positivt mottatt.
- De aller fleste sier at dette hadde de håpet på, sier Frode Harwiss hos Specsavers på Manglerud.
- Markedet i Norge er modent for utvikling, sier Doug Perkins, som var med å etablere Specsavers, til The Guernsey Press and Star. Selskapet planlegger å investere minst 5,2 millioner britiske pund på å opprette minst 20 butikker i Norge, skriver den britiske avisen.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter