RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigere enn Elkjøp

Sist oppdatert:
Sammenlikner du priser på spillkonsoller mellom de største elektronikkjedene, kommer Elkjøp ofte best ut. Nå er de slått.

(Spillmagasinet): Torsdag foretok Spillmagasinet en stor undersøkelse blant landets største elektronikk-butikker for å finne ut hvor du kan få kjøpt den billigste spillkonsollen.

Som vanlig lønner det seg å sjekke mange forskjellige butikker for akkurat det produktet du skal ha - du kan finne gode og billige kampanjer.

Likevel ser vi at pengene ofte strekker litt lenger hos Elkjøp enn hos de andre kjedene - til nå. I vår undersøkelse glemte vi å ta med Sveriges største elektrokjede som så smått har åpnet varehus i Norge.

Den svenske billigkjeden Siba er rimeligere på de fleste av sine spillkonsoller sammenliknet med Elkjøp.

Utvalget hos den svenske kjeden er sparsom, de holder seg til varer som selger. Du finner for eksempel ingen av Nintendos produkter i butikken.

Men skal du som folk flest ha en Playstation 2 eller Xbox 360, er det ingen dum idé å sjekke prisen på Siba.

Kjeden har imidlertid bare fem varehus i Norge, så sjansen er små for at du bor i nærheten av en. Elkjøps prisgaranti, hvor du får igjen mellomlegget dersom du finner varen rimeligere i en annen butikk, sørger heller ikke for at du får varen til billigst pris.

Prisgarantien gjelder kun lokalt, som om du bor i Bergen kan du ikke gå til Elkjøp og kreve mellomlegget i rabatt, nærmeste SIba-butikk ligger i Stavanger.

Her Sibas spillkonsoller sammeliknet med Elkjøps:
Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere