RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigere PS3 – i Japan

Sist oppdatert:
«Billigutgaven» av PS3 blir billigere, men bare i Japan.

(Spillmagasinet): Under en tale i anledning spillmessen Tokyo Game Show avslørte Sonys spillsjef, Ken Kuturagi, at den «billige» utgaven av PS3 blir billigere. Når maskinen lanseres i november må japanerne betale rundt 2 850 kroner for 20GB-utgaven, noe som er omtrent 200 kr mindre enn tidligere annonsert.

Bedre kvalitet

Kuturagi fortalte også at billigutgaven inneholder en HDMI-utgang, noe som etter planen bare skulle finnes på 60GB-versjonen av maskinen. Dette betyr at alle som kjøper PS3 vil kunne se filmer og spille spill med best mulig bildekvalitet.

I tillegg fikk vi vite at PS3 vil by på en «Xbox Live Arcade»-kopi. Sony jobber med en tjeneste som lar deg laste ned diverse gamle klassikere, både fra Sony selv og diverse andre spillprodusenter.

Nettleser

Helt på tampen skal vi nevne at spillbloggen Kotaku, som var tilstede under talen og på presentasjon etterpå, fikk tatt en prat med Sony-toppen Phil Harrison. Han ga dem en demonstrasjon av det lekre brukergrensesnittet, og avslørte i samme slengen at maskinen leveres med en nettleser ferdig installert.

Harrison gjorde også alle de som har sagt at PS3 ikke kan kjøre spill jevnt i 1080p til skamme. Ifølge han kjører blant annet «Ridge Racer 7», «Gran Turismo HD» og «Virtua Tennis 3» i denne oppløsningen, og det uten å hakke.

Playstation 3 lanseres i Norge i mars, og i Japan og USA i november.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere