RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigere Xbox 360 i USA

Sist oppdatert:
Butikkjedene Wal-Mart og Toys R Us annonserer priskutt på Xbox 360 med 50 dollar.

(Spillmagasinet): Ryktet om et priskutt på Xbox 360 er at av de mest seiglivete denne sommeren, og grunnen kan kanskje være at det er hold i spekulasjonene.

The Hollywood Reporter skrev at Microsoft ville trekke 50 dollar fra utsalgsprisen på sin spillkonsoll Xbox 360 fra og med den 8. august.

Nå har ryktene fått ben å stå på i form av to annonser fra de amerikanske butikkjedene Wal-Mart og Toys R Us. Begge to ser ut til å bekrefte den meget omtalte prisreduksjonen.

Les også:Billigere HD DVD til 360

Priskuttet skal etter sigende gjelde alle variantene av Xbox 360. En bruker på bloggen Joystiq hevder sogar at den nye Xbox 360 Elite blir 80 dollar billigere.

Denne konsollen er foreløpig ikke lansert i Norge.

Det er usikkert hvilken betydning priskuttet i USA får i Norge. Norske butikker setter sin egen pris, og trenger ikke å forholde seg til en veiledende pris fra Microsoft.

Det er likevel en sammenheng mellom en butikks innkjøpspris og hva forbrukeren må betale. Dersom Microsoft nå setter ned prisen på Xbox 360 overfor norske butikker, vil du se at konsollen blir billigere også her til lands.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere