RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigoperatører slås sammen

Sist oppdatert:
One Call og IPEA slår seg sammen. Det blir billigere for deg.

De to lavprisselskapene One Call og IPEA har knivet lenge om å ligge øverst på prisoversikten til Post- og teletilsynet.

Nå har Network Norway kjøpt opp IPEA, og i den forbindelse slår de to billigselskapene seg sammen, melder IPEA i en pressemelding.

Bedre for IPEA-kunder
Både One Call og IPEA har gitt bort en rekke gratisminutter og gratismeldinger hver måned, men One Call har hatt de gunstigste trafikkprisene utover gratisminuttene.

Når IPEAs 15.000 kunder nå blir overført til One Call, vil de dermed få et enda bedre og mer prisgunstig tilbud enn de har i dag, mener selskapet.

Færre gratisminutter
Før sammenslåingen ga IPEA kundene sine opptil 142 gratisminutter i måneden. Disse vil som One Call-kunder få færre gratisminutter.

-IPEA-kunder vil gå inn i den vanlige prisplanen One Call Faktura. De vil dermed få 120 gratisminutter, bekrefter salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call overfor Nettavisen.

Allikevel mener han at dette er et mer gunstig tilbud enn det IPEA-kundene hadde tidligere.

-De går fra 142 til 120 gratisminutter, men får langt bedre trafikkpriser når gratisminuttene er brukt opp. De kundene vi har snakket med til nå er svært fornøyde med den nye løsningen, sier Sandaker.

Nytt sim-kort
One Call ble rett før jul kjøpt opp av Network Norway. I den forbindelse gikk det ut melding til alle selskapets kunder om at de i løpet av kort tid ville motta nye sim-kort.

-Det stemmer at One Calls kunder skal få nye sim-kort, men vi kommer til å prioritere å sende ut sim-kort til gamle IPEA-kunder først, før vi fortsetter med alle våre eksisterende kunder, forklarer Sandaker.

Topper Telepriser
Etter sammenslåingen ligger One Call Faktura nok en gang øverst på Post- og teletilsynets priskalkulator Telepriser.

-Nå ligger vi øverst med god margin, sier Sandaker.

For en norsk gjennomsnittsbruker vil månedsregningen med One Call Faktura pålyde 27 kroner, mens de neste på lista, Tele2 Champion og Ventelo Rocky, har en tilsvarende månedsregning på 163 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere