RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilprat med Alsgaard og Solberg

WRC 3
WRC 3
Sist oppdatert:
Oppfølgeren til det beste bilspillet noensinne er like rundt hjørnet. Henning Solberg viste oss hvordan man skal kjøre, både i spillet og i virkeligheten.

Tirsdag presenterte Nordisk Film ”WRC 3” for den norske pressen på Solberg Gård i Spydeberg. Vi var der, og her er våre inntrykk.

Forbedret grafikk
Etter en timelang busstur, var det et nesten samlet norsk spillpressekorps som møtte opp foran garasjen på Solberg Gård. Målet var å se oppfølgeren til det beste rallyspillet noensinne, og for noen heldig utvalgte, en prøvetur i Henning Solbergs nye Mitsubishi, med mannen selv bak rattet.

Paul Hollywood, art director i Evolution Studios, loste oss igjennom alle spillets nyheter. De store tingene inkluderer bedre grafikk, ny fysikkmotor og et sett med konseptbiler. Uheldigvis var ikke alt nytt godt nytt, ”Challenge”-modusen er nemlig fjernet.

Fjernet småfeil
I toeren kunne man kjøre på spesielle baner og skrive inn en kode på spillets nettsted. Her var det kontinuerlig oppdaterte lister over hvem som var raskest, og etter at online-modusen ble skrinlagt, er det nok mange fans som vil bli skuffet over at de eneste man kan konkurrere mot i treeren er kompisene.

Etter at Hollywood var ferdig med sitt, fikk vi anledning til å teste litt og spise mat. ”WRC 3” er en tittel vi har skrevet en god del om tidligere, og de fleste tingene vi påpekte i forhåndsomtalen er rettet opp. Blant annet spretter ikke gjenstander lenger opp rett foran bilen, og kartleseren har skjerpet seg et par, tre hakk.

Samtidig pågikk det en konkurranse hvor personene med de tre beste tidene fikk ta en runde i bilen. Etter at disse turene var unnagjort, vendte en buss med slitne, men fornøyde pressefolk snuten hjemover.

Bildene fra Solberg Gård finner du i bildegalleriet oppe til høyre.

”WRC 3” vil være i handelen fra og med 7. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere