RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilselger råkjørte luksusbil

Sist oppdatert:
Fristelsen ble for stor for bilselgeren da han var ute i jobbens Audi A6.

I 80-sonen ble han tatt med en fart på 142 km/t. I midten av august møter mannen i Bergen tingrett for å tilstå grisekjøringen.

Den ivrige bilselgeren lot det stå til og trykket klampen i bånn mens han var på kjøretur i arbeidsgiverens blå Audi A6 i april. På E39 i Masfjorden holder veien 80-sone, men den spreke 2,7 liters motoren er bygget for langt større fartsopplevelser enn som så. 32-åringen kunne ikke motstå sin egen salgsvare og klokken 17.30 ble han tatt mens han suste avgårde i 142 km/t.

Det betyr at bilselgeren vil miste førerkortet for minst seks månedene, når han skal dømmes av tingretten. Trolig vil han også få en ubetinget fengselssdom sammen med en saftig bot, noe som er vanlig ved slike fartsovertredelser. Hvordan fadesen vil påvirke ham profesjonelt, er uvisst.

Bilen han kjørte er registrert på bilselgerfirmaet han jobber for i Bergen, der han utelukkende selger Audi. Luksusbiler av denne typen selges for flere hundre tusen kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere