*Nettavisen* Nyheter.

Biltransport mistet to biler på E16

Voss (NTB): En transportbil for kjøretøy mistet ved midnatt to biler på E16 ved Voss i Hordaland. Sjåføren er mistenkt for å ha vært ruspåvirket.

Politiet i Hordaland fikk like etter midnatt flere telefonoppringninger fra bilister som meldte om at det lå flere bilvrak i kjørebanen på E16. Vogntoget som fraktet de nye bilene, fortsatt kjøreturen uten å stoppe selv om to biler hadde falt av.

- Da vi kom til stedet, lå det to biler i kjørebanen, en av dem lå på taket. Sjåføren av vogntoget hadde stoppet etter en stund, men ikke med en gang, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt til NTB.

Da politiet undersøkte nærmere, fant de raskt ut at ytterligere to biler av de totalt åtte som ble fraktet, hadde fått store skader. De to bilene som hadde falt av, hadde også fått svært store skader. Bilene er helt nye og av merket Volvo.

- Føreren av vogntoget framsto noe merkelig for oss, og det skal tas utvidet blodprøve av ham idet vi mistenker at han var ruspåvirket. Førerkortet er beslaglagt, opplyser Myrtvedt.

Tilhengeren som bilene sto på, har fått store skader, og verken tilhengeren eller de to bilene på den som også har fått store skader, er i kjørbar stand. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.