RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biltyv fersket av eier

Foto: Edmundo Navasca Cruz
Akkurat idet 46-åringen hadde klippet de ledningene han skulle, løftet han hodet og så rett inn i øynene til eieren av bilen han forsøkte å stjele.

Da var det bare å oppgi hele tyveriforsøket og heller ta straffen sin, som han fikk i Bergen tingrett mandag.

Og det er ikke første gangen den mislykkede biltyven var blitt tatt med hendene i kakeboksen. Fem dager tidligere ble han også overrasket av en varebileier, mens han hadde alt annet enn edle hensikter inne i bilens varerom. 46-åringen ble kastet på hodet ut av bilen, uten at det kurerte langfingretheten. For han ga seg straks i kast med å forsøke å stjele veskene fra flere forbipasserende kvinner på Torget.

Fem dager senere var han igang igjen, i en parkert bil i Steinkjellergaten. Midt på lyse dagen tok han seg inn i bilen, og var et godt stykke på vei til å få start på den da eieren plutselig dukket opp utenfor. Tjuvradden ble pågrepet av politiet og satt i varetekt.

Han tilsto da saken var oppe for retten mandag, og fortalte om sitt omfattende narkotikaproblem. Tingretten vurderte det slik at 46-åringen var en egnet kandidat for å gjennomføre et narkotikaprogram. På det vilkåret fikk han ni måneder av dommen på ett år gjort betinget.

Mannen vedtok dommen på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere