*Nettavisen* Nyheter.

Biografi om Da Vinci-forfatter

Bazar forlag gir et innsyn i mannen bak «Da Vinci-koden», både i en ny roman og en biografi til våren. Samtidig følger forlaget opp suksessen med nye konspirasjonsteorier.

09.12.05 11:17

Bazar forlag har solgt eventyrlig av Dan Browns bøker, «Da Vinci-koden» og «Engler og demoner». Også hans etteretningsthriller «Digital festning» har gått bra.

Møte med forfatteren
Til våren kommer forlaget med en ny bok av Brown, «Iskaldt bedrag», som også er i thrillerland. Browns nye roman med kodeknekker Robert Langdon i kamp med frimurerordenen er ikke klar fra forfatterens side ennå.

Dertil kan du få et møte med selveste Dan Brown, i «Gåten Dan Brown». Biografen Lisa Rogak har samtalt med venner og bekjente av forfatteren.

Brown skapte en ny interesse for mytologiske gåter og ikke minst Leonardo DaVinci. Ikke uventet fikk forfatteren Javier Sierra et opplag på 300.000 i USA med boken «Det hemmelige måltid». Boken er en fiksjonalisert beretning med det omdiskuterte maleriet «Nattverden».

Dødehavsrullene
Laurence Garder gir oss «Maria Magdalenas arv», mens allerede i disse dager kommer Dan Browns rettsfiender, «Hellig blod, hellig gral»-forfatterne Michael Baigent og Richard Leigh med «Kampen om Dødehavsrullene».

LES OGSÅ: Kan ruineres av Da Vinci-søksmål

Boken handler om all hemmeligholdelsen rundt hva Dødehavsrullene egentlig inneholder.

Store romanser
Den unge irske forfatteren Cecilia Ahern - forøvrig datter av den irske statsministeren - debuterte i fjor med romanen «PS Jeg elsker deg», som også ble en suksess her hjemme.

Nå er hun tilbake med «Der regnbuer møtes».

Sue Monk Kidd har rørt mange norske boklesere med «Bienes hemmelige liv». Til våren gir Bazar ut «Havfruestolen».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag