Gå til sidens hovedinnhold

«Bioshock 2»: Dine spørsmål besvart

2Ks sjefprodusent Melissa Miller og sjefdesigner Hogarth de la Plante svarer på spørsmål om «Bioshock 2».

I serien «Your Questions Answered» stiller Chris Morell fra Playstation.Blog utviklere spørsmål sendt inn av bloggens lesere, enten direkte på siden eller via Twitter.

Til tross for at avsenderen er en kommersiell aktør, er det mye nyttig informasjon å hente fra intervjuene. Bare les denne omfattende saken om «God of War III».

Nå er tiden inne for de siste ekstra detaljene om «Bioshock 2». Det etterlengtede actionspillet slippes til PC, PS3 og Xbox 360 9. februar. Nedenfor kan du se første del av intervjuet med 2K Marin. Vi holder deg oppdatert når neste del publiseres.

HTML EMBED

Den originale «Bioshock» fra 2007 slo ned i butikkhyllene som lyn fra klar himmel og spillkritikerne overgikk hverandre i superlativer.

- «Bioshock» hører hjemme i enhver spillsamling – det er underholdende, spennende, intenst, kreativt, skummelt, og forteller en av de beste historiene i et spill noensinne, skrev Kristian Evensen i anmeldelsen av «Bioshock».

Det er med andre ord ikke fritt for at vi gleder oss til oppfølgeren tidlig i 2010. Vi er igjen tilbake i undervannsbyen Rapture, og denne gangen spiller du som hovedmotstanderen i det første spillet, en såkalt Big Daddy. Fienden i «Bioshock 2» er Big Sister, en kvinnelig og mer avansert type av deg selv.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken