RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep-avtale i Østerrike (Ny)

Sist oppdatert:
Den ferske Birdstep-sjefen Jørgen Bredesen har fått en trådløsavtale med en datter av teleselskapet Connect Austria. Avtalen har først og fremst referanseverdi, sier Bredesen til iMarkedet
Kontrakten er med eWave Telekommunikation, som er en datter av Connect Austria i Østerrike, fremgår det av en børsmelding fredag morgen.

- Etter nøye vurdering av ulike alternativer, har vi valgt Birdsteps løsning på grunn av dens sterke og fleksible plattformtilbud, sier adm. direktør Christian Riener i eWave i meldingen.

Meldingen inneholder ingenting om avtalens omfang, hverken i form av installasjoner eller penger. I meldingen heter det imidlertid at utbyggingen vil skje over hele Østerrike.

Kan ikke anslå pris

Birdstep-sjef Jørgen Bredesen sier at han ikke kan anslå verdien på avtalen med eWave. Bakgrunnen er at Birdstep har inngått en konfidensialitetserklæring med østerrikerne.

- Potensialet avhenger av leverandørens suksess hos kunden. Det gjør det vanskelig å si noe om verdien, sier Bredesen til iMarkedet.

Han sier videre at:

- Det viktigste for oss er referanseverdien, så er det en OK forretning bak det. Dette er enda en leverandør som ruller ut.

eWave starter utrullingen av Birdsteps løsninger i andre halvår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere